Yoga

Ölands YogaStudio

Kollberggården

 

YOGA MED MALIN

Yoga med Malin. I en rofylld miljö, i en vacker lugn lokal med hästar utanför fönstret. Slå dig ned med en kopp te och hitta lugnet innan eller efter din yogaklass.

 

Malin är examinerad Viryayogalärare och brinner för att lära ut hur Du på ett behagligt och samtidigt effektivt sätt får en starkare, smidigare och mer balanserad kropp och själ.

 

Måndagar En klass för alla nivåer, med nybörjarfokus. För dig som vill gå igenom grunderna noga, med fokus på andning och biomekanik..

 

Tisdagar 9.30-10.30 Virya Grace Ett lugnt flöde med individuella anpassningar. Med möjliget till stöd av stol eller vägg.

 

 

YOGA PRIVAT BOKNING

Grupp Från 850 kr

 

VIRYAYOGA Våren 2018

 

Måndag 18.30-19.45

Virya Nivå 1

960 kr, 8 ggr

Student 800 kr.

 

Tisdag 9.30-10.30

Virya Grace (Anpassad yoga. Med möjlighet till stöd av stol/vägg.)

960 kr, 8 ggr

 

Kursavgiften betalas till

Bankgiro 5639-6823, eller

Swish 123 668 99 62. Skriv namn och dag.

 

Rabatt ges till studenter m fl. Hör med Malin, om du har särskilt behov av reducerat kurspris. Du kan också dela upp betalningen.

 

Anmäl dig till malin@kollberggarden.se

Yoga är hälsa för kropp och själ

 

Yogaträning ger dig starkare och smidigare kropp och sinne. Av yoga mår du bättre både kroppsligt och själsligt.

 

Yoga lär dig också rätt andningsteknik och hur du uppnår ett tillstånd där du får mer energi. Du kommer bli spänstigare, se mer positivt på livet och få ett mer fridfullt sinnelag.

 

Yoga är en livsfilosofi, inte en religion. Kunskapen om yoga är mångtusenårig men har utvecklats mycket genom åren och utvecklas än idag. Yoga betyder union och syftar på att förena kroppen och själen. Det handlar om att bli hel och om att vara i nuet. I dag finns flera hundra olika yogaformer. Det är bara att prova sig fram till det som passar just Dig.

Virya Yoga

 

Viryayoga är en dynamisk yogaform med biomekanik i fokus för trygg och säker yoga, där yogaserierna ger en rolig och inspirerande yogaträning. Dessutom får du med dig små filosofiska tankekorn som ger näring för själen.

 

Viryayoga är utvecklad av ett team med sjukgymnast och idrottsnaprapat och genomtänkt i minsta detalj.

 

Virya är uppgyggt av tio moduler, som ingår av varierande längd i alla klasser. Hela kroppen får sin del varje klass.

 

Klassen inleds med en stunds mindfulness i form av någon andningsövning. Och vi avslutar med avslappning eller enklare meditation.

 

Copyright @ All Rights Reserved